Skide godt Egón

Copyright © 2013.

Skide godt Egón - Copyright © 2013.
 • Søren Roel Jensen says:

  Hej med jer,
  Lokationskortet har i en længere periode været nede. Problemet er nu (omsider) løst, og det er derfor igen tilgængeligt… Og det videre arbejde med at udbygge kortet med flere lokationer og features kan nu fortsætte;-)

  God sommer til alle

  09/07/2015 at 21:39
 • frank says:

  Hvor kan man se kortet?

  15/05/2015 at 14:54
  • Søren Roel Jensen says:

   Hej Frank,
   Beklager, men har først set dit spørgsmål nu… Der skulle så gå et halvt år!!!

   Kortet kan ses/bruges ved at klikke på linket over denne tråd, eller ved at kopiere adressen http://www.kimroel.dk/kort/banden ind i din browser.

   Inde på kortet kan du øverst til højre (på det blå/hvide lille kryds) vælge, hvilke film du vil se lokations fra… Som udgangspunkt vises alle film.

   Håber, at det var svar nok, og beklager igen den lange responstid;-)

   Mvh. Søren

   29/10/2015 at 20:33
 • Søren Roel Jensen says:

  Hej Rune,
  Tak for de mange pæne ord – og undskyld det sene svar.
  Arbejdet skrider langsomt fremad.. Er nu igang med film 9. Men som nævnt er det en ret tidskrævende proces, som jeg dog hygger mig godt og grundigt med, når tiden tillader det.

  Det lyder som nogle ret fede tiltag/forslag, du kommer med… Men det rækker vist udover mine evner, så jeg skal afgjort have lidt hjælp, hvis det skal realiseres.
  En lille ting… Du kan allerede nu se, hvilken film de enkelte lokationer er fra. Klik blot på det lille blå/hvide kryds øverst i højre hjørne på kortet – og vælg i rullegardinet hvilke film, du vil se lokationer fra (som udgangspunkt er alle film slået til).

  Uden at lægge hovedet på blokken vil jeg tro, at jeg måske kan være færdig med kortet omkring årsskiftet. Men nu må vi se… 😉

  Med venlig hilsen

  Søren

  11/11/2013 at 09:06
  • Søren Roel Jensen says:

   Hej med jer,
   Kortet med lokationer er nu omsider blevet “færdigt”… Jeg har i hvert fald fået alle 14 film med. Håber det vil skabe glæde og gavn for jer…

   Kortet vil som sådan aldrig blive HELT færdigt – man vil jo altid kunne tilføje flere lokationer – men jeg mener, at have fået de fleste større lokationer med. Skulle dette ikke være tilfældet, eller ligger i inde med en lokation, som I gerne vil have med, er I meget velkommen til at kontakte mig her på siden eller på mail roelsuper@live.dk – så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

   /Søren

   PS: Jeg arbejder stadig på, at udbygge kortet med flere informationer, så kortet kan godt ændre form undervejs.

   31/01/2014 at 08:36
   • admin says:

    Hej Søren.

    Dit kort er simpelthen bare fantastisk. Utroligt så mange lokationer du har med på kortet. Det er rigtig fint, at der kommer info frem om, hvad der skete på den aktuelle lokation, når man klikker på den. Det kunne være rigtig fint, hvis der samtidig stod, fra hvilken film det var og eventuelt i hvilken anledning?

    Skulle jeg eventuelt skrive ud til medlemmerne og Facebook, og bede alle om at bidrage med dette på en mail til fanklubben. Så skulle du ikke selv sidde og undersøge det, men blot kunne taste det ind, når jeg modtager mails med svar?

    Hvad syntes du?

    Mvh Rune

    02/02/2014 at 10:20
    • Søren Roel Jensen says:

     Hej Rune,
     Du skal være mere end velkommen til at smide budskabet ud til alle medlemmerne. Jo flere, der ser det, des flere lokationer kan der jo komme med på kortet.
     – så må vi se, om der er folk, der ligger inde med et par gode lokationer;-)

     Med venlig hilsen

     Søren

     06/03/2014 at 20:06
   • kent says:

    Fantastisk kort. Bor tæt på de spanske locations, så det kunne være, at jeg skulle tage en Olsen Banden sight seeing tour en dag.

    21/10/2014 at 12:16
    • Søren Roel Jensen says:

     Hej Kent,
     God tur rundt til de spanske lokationer. Har ikke selv haft mulighed for at se lokationerne i Spanien, men hvis du opdager fejl eller mangler, må du endelig sige til.

     Med venlig hilsen
     Søren

     25/10/2014 at 22:17
 • Holger Bohn says:

  Hej Søren
  Dit kort er fantastisk . En rigtig god ide´.
  Mange hilsner fra Tyskland.
  Holger

  24/08/2013 at 15:30
 • søren roel jensen says:

  Er selv igang med et tilsvarende kort med lokationer.. Det kræver desværre en masse tid, så er kun nået til og med “sidste bedrifter”.
  Kortet kan ses på http://www.kimroel.dk/kort/banden – brug endelig ideen eller hele kortet, hvis I har lyst!

  Mvh
  Søren

  21/04/2013 at 22:26
  • admin says:

   Hej Søren.

   Er helt vild med dit kort… Ville selv arbejde på noget tilsvarende, men det er jo tidsspilde, når noget så flot og detaljeret som dit kort allerede findes. Jeg vil meget gerne linke direkte til dit kort under menupunktet (Lokationer) på den officielle fanklubside (denne her) 🙂

   Ydermere ville jeg rigtig gerne hjælpe dig med at gøre kortet endnu bedre, hvis du ønsker det. Jeg tænker lidt flere informationer om hvert enkelt punkt, som f.eks. Hvilken film det stammer fra, hvor langt inde i filmen det er, et billede tilknyttet punktet? Blot idéer, og noget der vil tage lang tid, men man kan jo starte i det små med et ad gangen?!? Hvad syntes du søren? Jeg vil meget gerne hjælpe 🙂

   Skriv til mig på Facebookgruppen eller på: kontakt@olsenbandenfanklub.dk

   Mvh Rune

   28/08/2013 at 18:52

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*